Het eerste consult

HET EERSTE CONSULT

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid gesprek waarin ruim de tijd wordt genomen om je hele klachtenbeeld uit de doeken te doen en je klachten te linken tot een logische puzzel.

 

Je krijgt vragen over je hele lichaam en niet enkel over de pijnlijke zone(s). De praktijk staat voor een degelijke uitleg over zowel de klachten samenhang als de behandeling. Je hele systeem wordt opgenomen in de behandeling. Zo zal voor het behandelen van je pols ook je nek en hals regio mee behandeld worden om de bezenuwing en doorbloeding van je pols te ondersteunen.

 

Draag daarom ondergoed waarin je je comfortabel voelt en meldt steeds indien tijdens het gesprek, onderzoek en behandeling iets niet comfortabel is. Begrijp je een uitleg niet volledig, vraag gerust om meer uitleg, de praktijk betrekt je in je eigen genezing proces en vindt het essentieel dat je volledig begrijpt wat er aan de hand is en hoe de optimale evolutie is.

 

Indien je medische beeldvorming (scan, echo, NMR, RX,…) of technische onderzoeken (bloed analyse, …) hebt doorlopen, breng deze gerust mee. Je osteopaat overloopt deze samen met je.

 

Reken voor een eerste consult 40 minuten.

BEKIJK ZEKER OOK VOLGENDE PAGINA’S

ADRES:
Epiceastraat 22, 2400 Mol-Wezel
Via Nieuwe Hoevenstraat

AFSPRAKEN:
0475 409 179

E-MAIL:
jory@osteopauwels.be

ENKEL OP AFSPRAAK