Over de praktijk

OSTEOPAUWELS, OVER ONZE PRAKTIJK

De praktijk is gestart in 1999 en maakte samen met de therapeuten een evolutie door van een één mans kinesitherapie, over manuele therapie naar osteopathie groepspraktijk.


Je osteopaten zijn actieve docenten in hun vak in Europa, waardoor de patiënt steeds geniet van de meest recente, efficiënte en veiligste technieken. Het veiligheidsaspect speelt een sleutelrol in de praktijk.

 

Je osteopaten zijn complementair en de praktijk heeft een traditie in het behandelen van baby’s, osteopathische zwangerschapsbegeleiding en internationale topsporters. De praktijk maakt deel uit van de medische staf van het nationale Belgische rugby team.

 

Vermits beide therapeuten internationale docenten klinisch onderzoek zijn, kent de praktijk vele second opinion consulten.

 

De praktijk staat voor een open communicatie en degelijke informatie naar de patiënt toe, zodat het herstel optimaal kan verlopen en een recidief vermeden kan worden. Vanuit de jarenlange topsport ervaring beoogt de praktijk een snelle reactivering van de patiënt.

 

Welkom in de veilige handen van je therapeuten team.

BEKIJK ZEKER OOK VOLGENDE PAGINA’S

ADRES:
Epiceastraat 22, 2400 Mol-Wezel
Via Nieuwe Hoevenstraat

AFSPRAKEN:
0475 409 179

E-MAIL:
jory@osteopauwels.be

ENKEL OP AFSPRAAK